Show simple item record

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜπούσδρα, Θεοδώραel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50364
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.titleΒιοσυντήρηση αλιευτικών προϊόντων και άλλων τροφίμωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International