Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων στην ανάπτυξη της τσιπούρας
dc.contributor.advisor | Γκολομάζου, Ελένη Ν. | el |
dc.creator | Κωνσταντίνου, Αννα Μαρία | el |
dc.creator | Τσάκα, Γεωργία-Λυδία | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:42Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:42Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19010 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50357 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αιθέρια έλαια | el |
dc.subject.other | Τσιπούρα | el |
dc.title | Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων στην ανάπτυξη της τσιπούρας | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |