Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΖαχαρούλης, Δημήτριοςel
dc.creatorΚατσογριδάκη, Γεωργία Χ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18304
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50329
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.2788
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠαχυσαρκία -- Χειρουργικήel
dc.subject.otherΒαριατρική χειρουργικήel
dc.subject.otherΓαστρεκτομή -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΕπίδραση της επιμήκους γαστρεκτομής στο διατροφικό προφίλ και τη θρέψη του ασθενούςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International