Mostra i principali dati dell'item
Μικροβιολογική κατάσταση του τυριού ανεβατό
Microbiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheese
dc.contributor.advisor | Γκόβαρης, Αλέξανδρος | el |
dc.creator | Αντωνίου, Αναστάσιος Γ. | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:29Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:29Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17430 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50265 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4358 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Μικροβιολογική κατάσταση του τυριού ανεβατό | el |
dc.title | Microbiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheese | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |