Afficher la notice abrégée

Microbiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheese

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΑντωνίου, Αναστάσιος Γ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:29Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17430
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50265
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4358
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογική κατάσταση του τυριού ανεβατόel
dc.titleMicrobiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheeseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International