Ανασκόπηση των επιδράσεων της κατανάλωσης κεφίρ στο μικροβίωμα του εντέρου και γενικότερα στον ανθρώπινο οργανισμό
Review of kefir consumption's effects in the gut microbiome and generally in the human body
dc.contributor.advisor | Χατζηχριστοδούλου, Χρήστος | el |
dc.creator | Κάλλη, Ελένη | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:27Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:27Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18285 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50256 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3734 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κεφίρ | el |
dc.subject.other | Έντερα -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Κεφίρ -- Απόψεις υγείας | el |
dc.title | Ανασκόπηση των επιδράσεων της κατανάλωσης κεφίρ στο μικροβίωμα του εντέρου και γενικότερα στον ανθρώπινο οργανισμό | el |
dc.title | Review of kefir consumption's effects in the gut microbiome and generally in the human body | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |