Εμφάνιση απλής εγγραφής

Review of kefir consumption's effects in the gut microbiome and generally in the human body

dc.contributor.advisorΧατζηχριστοδούλου, Χρήστοςel
dc.creatorΚάλλη, Ελένηel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:27Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:27Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18285
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50256
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3734
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚεφίρel
dc.subject.otherΈντερα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚεφίρ -- Απόψεις υγείαςel
dc.titleΑνασκόπηση των επιδράσεων της κατανάλωσης κεφίρ στο μικροβίωμα του εντέρου και γενικότερα στον ανθρώπινο οργανισμόel
dc.titleReview of kefir consumption's effects in the gut microbiome and generally in the human bodyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International