Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study of the antioxidant activity of greek dairy products with molecular tests

dc.contributor.advisorΧαρουτουνιάν, Σέρκο A.el
dc.creatorΒρέκου, Ευαγγελία-Ιωάνναel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:16Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:16Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18913
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50192
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5322
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης γαλακτοκομικών της Ελλάδας με πλήθος μοριακών τεχνικώνel
dc.titleStudy of the antioxidant activity of greek dairy products with molecular testsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International