Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΠρίφτης, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18941
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50178
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.378
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.titleΑποτίμηση της βιοδραστικότητας σε εκχυλίσματα καφέel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International