Η επίδραση διαφορετικών ζυμομυκήτων στα λευκοκύτταρα των ψαριών
The effect of different yeasts on fish leucocytes
dc.contributor.advisor | Μούτου, Κατερίνα | el |
dc.contributor.advisor | Esteban, María Ángeles | es |
dc.creator | Γυφτέα, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:41:12Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:41:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17902 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49791 | |
dc.language.iso | en | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ζυμομύκητες | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Ανοσοποιητικό σύστημα | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Η επίδραση διαφορετικών ζυμομυκήτων στα λευκοκύτταρα των ψαριών | el |
dc.title | The effect of different yeasts on fish leucocytes | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | University of Murcia. Faculty of Biology. Department of Cell Biology and Histology. | en |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |