Afficher la notice abrégée

Food supplement based on high-phenolic extra virgin olive oil using nanotechnology

dc.contributor.advisorΠαπαδημητρίου, Βασιλικήel
dc.creatorΔεμισλή, Σωτηρίαel
dc.date.accessioned2018-12-14T11:21:25Z
dc.date.available2018-12-14T11:21:25Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18353
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49692
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5544
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝανοτεχνολογία -- Μέθοδοιel
dc.subject.otherΣυμπληρώματα διατροφήςel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.subject.otherΕλαιόλαδοel
dc.subject.otherΝανογαλακτώματαel
dc.titleΣυμπλήρωμα διατροφής με βάση το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής συγκέντρωσης πολυφαινολών και χρήση μεθόδων νανοτεχνολογίαςel
dc.titleFood supplement based on high-phenolic extra virgin olive oil using nanotechnologyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International