Συμπλήρωμα διατροφής με βάση το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής συγκέντρωσης πολυφαινολών και χρήση μεθόδων νανοτεχνολογίας
Food supplement based on high-phenolic extra virgin olive oil using nanotechnology

Ver/
Autor
Δεμισλή, ΣωτηρίαSupervisor name
Παπαδημητρίου, Βασιλική
Fecha
2018Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.