Zur Kurzanzeige

Assessment of antioxidant activity of greek olives with different polyphenolic composition in human cervical cancer cells (HeLa)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΔημοπούλου, Σοφία Γ.el
dc.date.accessioned2018-12-14T11:21:22Z
dc.date.available2018-12-14T11:21:22Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18241
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49676
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής δράσης ελληνικών ελαιόλαδων διαφορετικής πολυφαινολικής σύστασης σε ανθρώπινη καρκινική σειρά του τραχήλου της μήτρας (HeLa)el
dc.titleAssessment of antioxidant activity of greek olives with different polyphenolic composition in human cervical cancer cells (HeLa)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International