Afficher la notice abrégée

Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤζώρτζη, Δήμητρα Π.el
dc.date.accessioned2018-11-22T10:03:17Z
dc.date.available2018-11-22T10:03:17Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18297
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49626
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητεςel
dc.titleDetermination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant propertiesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International