Mostrar el registro sencillo del ítem

Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤζώρτζη, Δήμητρα Π.el
dc.date.accessioned2018-11-22T10:03:17Z
dc.date.available2018-11-22T10:03:17Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18297
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49626
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητεςel
dc.titleDetermination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant propertiesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International