Προσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες
Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Τζώρτζη, Δήμητρα Π. | el |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T10:03:17Z | |
dc.date.available | 2018-11-22T10:03:17Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18297 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49626 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.title | Προσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες | el |
dc.title | Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |