Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΚυργιάκος, Λεωνίδας-Σωτήριοςel
dc.date.accessioned2018-11-22T10:03:10Z
dc.date.available2018-11-22T10:03:10Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49584
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.titleΔιερεύνηση καταναλωτικών προτύπων παραδοσιακών προϊόντων τροφίμωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International