Η αντιβακτηριακή δράση του μελιού
The antibacterial activity of honey
dc.contributor.advisor | Καψωριτάκης, Ανδρέας | el |
dc.creator | Τσιρογιάννη, Γλυκερία | el |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T13:24:23Z | |
dc.date.available | 2018-10-11T13:24:23Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 17162 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49390 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4476 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μέλι -- Αντιμικροβιακή δράση | el |
dc.subject.other | Μέλι -- Θεραπευτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Η αντιβακτηριακή δράση του μελιού | el |
dc.title | The antibacterial activity of honey | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |