Διατροφικοί παράγοντες και ουρική αρθρίτιδα
Nutrinional factors and gout
dc.contributor.advisor | Σακκάς, Λάζαρος Ι. | el |
dc.creator | Σταμοστέργιου, Ιουλία | el |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T13:24:22Z | |
dc.date.available | 2018-10-11T13:24:22Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16369 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49384 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3689 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ουρική αρθρίτιδα -- Διατροφικές απόψεις | el |
dc.title | Διατροφικοί παράγοντες και ουρική αρθρίτιδα | el |
dc.title | Nutrinional factors and gout | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |