Zur Kurzanzeige

Determination of the protection of polyphenolic extracts from olive mills wastes against the oxidation of LDL cholesterol

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜαντάς, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:20Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:20Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17986
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49371
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5682
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός της προστασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων από απόβλητα ελαιοτριβείου έναντι της οξείδωσης της LDL χοληστερόληςel
dc.titleDetermination of the protection of polyphenolic extracts from olive mills wastes against the oxidation of LDL cholesterolen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International