Μελέτη επίδρασης καφέ στην οξειδοαναγωγική κατάσταση επίμυων
Coffee administration effect in rat redox status
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Σούρσου, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T09:05:40Z | |
dc.date.available | 2018-07-25T09:05:40Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17881 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49058 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Καφές -- Ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.title | Μελέτη επίδρασης καφέ στην οξειδοαναγωγική κατάσταση επίμυων | el |
dc.title | Coffee administration effect in rat redox status | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |