Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΑδαμοπούλου, Άνναel
dc.date.accessioned2018-07-25T09:05:38Z
dc.date.available2018-07-25T09:05:38Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17950
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49050
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5327
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜέλι -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΜέλι -- Αντιμικροβιακή δράσηel
dc.subject.otherΜέλι -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΨευδομονάδεςel
dc.titleΑναστολή της παραγωγής μολυσματικών παραγόντων (virulence factors) της Pseudomonas aeruginosa παρουσία μελιών του Ολύμπουel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International