Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚόκκαλη, Μαρία-Ελένηel
dc.date.accessioned2018-07-18T10:59:00Z
dc.date.available2018-07-18T10:59:00Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17364
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48973
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΤα μικροφύκη ως πηγή λίπους και λιπαρών οξέων στις ιχθυοτροφέςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International