Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΣεργκελίδης, Δανιήλel
dc.creatorΔημητρακόπουλος, Χρήστος Βασ.el
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:51Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:51Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15111
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48865
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3651
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΧιτοζάνηel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης της χιτοζάνης στον έλεγχο της ανάπτυξης του Staphylococcus aureus κατά την ωρίμαση παραδοσιακού σουτζουκιού Καισαρείαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International