Εμφάνιση απλής εγγραφής

Development of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal origin

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΣτεργίου, Ηλιάναel
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:49Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17854
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5315
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΚρέας -- Ταυτοποίησηel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑνάπτυξη μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση και διάκριση ειδών και ανίχνευση πιθανών προσμίξεων σε προϊόντα ζωικής προέλευσηςel
dc.titleDevelopment of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal originen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International