Ανάπτυξη μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση και διάκριση ειδών και ανίχνευση πιθανών προσμίξεων σε προϊόντα ζωικής προέλευσης
Development of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal origin
dc.contributor.advisor | Μαμούρης, Ζήσης | el |
dc.creator | Στεργίου, Ηλιάνα | el |
dc.date.accessioned | 2018-07-18T10:58:49Z | |
dc.date.available | 2018-07-18T10:58:49Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17854 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/48844 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5315 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κρέας -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Κρέας -- Ταυτοποίηση | el |
dc.subject.other | Χημεία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Μοριακοί δείκτες | el |
dc.title | Ανάπτυξη μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση και διάκριση ειδών και ανίχνευση πιθανών προσμίξεων σε προϊόντα ζωικής προέλευσης | el |
dc.title | Development of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal origin | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |