Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΑραποστάθης, Ε.el
dc.creatorΤσατσάρα, Παναγιώτα-Κυβέλη Ν.el
dc.date.accessioned2018-04-03T10:00:36Z
dc.date.available2018-04-03T10:00:36Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17531
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48238
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5333
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμα -- Αξιολόγηση επικινδυνότηταςel
dc.titleΤοξικότητες και διαχείριση κινδύνου στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς: δικαιϊκές και κοινωνιολογικές προσεγγίσειςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International