Afficher la notice abrégée

Detection of pathogenic microorganisms in different classes of milk using molecular techniques

dc.contributor.advisorΣαραφίδου, Θεολογίαel
dc.creatorΙακωβάκη, Ελένη Α.el
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16871
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47604
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5696
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΓάλα -- Σύνθεσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΜικροοργανισμοί, Παθογόνοιel
dc.titleΑνίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε διάφορες κατηγορίες γάλακτος με τη χρήση μοριακών τεχνικώνel
dc.titleDetection of pathogenic microorganisms in different classes of milk using molecular techniquesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International