Zur Kurzanzeige

Detection of pathogenic microorganisms in different classes of milk using molecular techniques

dc.contributor.advisorΣαραφίδου, Θεολογίαel
dc.creatorΙακωβάκη, Ελένη Α.el
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16871
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47604
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5696
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓάλα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΓάλα -- Σύνθεσηel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΜικροοργανισμοί, Παθογόνοιel
dc.titleΑνίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε διάφορες κατηγορίες γάλακτος με τη χρήση μοριακών τεχνικώνel
dc.titleDetection of pathogenic microorganisms in different classes of milk using molecular techniquesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International