Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝαθαναηλίδης, Κοσμάςel
dc.creatorΧωρέμη, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.available2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47252
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6533
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΙχθυοκαλλιέργειεςel
dc.titleΈλεγχος ποιότητας άγριας και εκτρεφόμενης τσιπούρας κατά την συντήρηση υπό ψύξη και έλεγχος προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International