dc.contributor.advisor | Χατζηχριστοδούλου, Χρήστος | el |
dc.creator | Κόγια, Παναγιώτα Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-26T08:21:56Z | |
dc.date.available | 2017-09-26T08:21:56Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | 13249 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46995 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4494 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗ | el |
dc.subject.other | ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | el |
dc.title | Εκτίμηση διατροφικής έκθεσης σε χημικούς ρυπαντές τροφίμων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού της Θεσσαλίας | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |