Mostrar el registro sencillo del ítem
Επίδραση χορήγησης του μειωμένου επιπέδου τροφής (75%) στην αύξηση της τσιπούρας σε συνθήκες εντατικής διατροφής
dc.contributor.advisor | Παναγιωτάκη, Παναγιώτα | el |
dc.creator | Καβαλαράκης, Αντώνης | el |
dc.creator | Καριπίδης, Φώτιος | el |
dc.creator | Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας | el |
dc.creator | Μυλωνάς, Γιάννης | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T10:53:35Z | |
dc.date.available | 2017-09-19T10:53:35Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 16457 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46728 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.title | Επίδραση χορήγησης του μειωμένου επιπέδου τροφής (75%) στην αύξηση της τσιπούρας σε συνθήκες εντατικής διατροφής | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |