Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜάστορα, Αικατερίνηel
dc.creatorΚινδύνης Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2017-09-19T10:53:31Z
dc.date.available2017-09-19T10:53:31Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16427
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46696
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΧαμηλή υποκατάσταση της πρωτεϊνης του ιχθυάλευρου με πτηνάλευρο και υδρολυμένο πτεράλευρο στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International