Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΣκλαβούνος, Κωνσταντίνος Χ.el
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:40Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:40Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16358
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46650
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5180
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤσάιel
dc.subject.otherΆρδευση -- Συστήματαel
dc.titleΠλήρης και ελλειμματική άρδευση του φυτού τσάι του βουνού στον θεσσαλικό κάμπο (πρώτη καλλιεργητική περίοδος)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International