Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of goat whey protein on oxidative stress markers in endothelial cells E.A.hy926

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜπρέγκου, Ερίνταel
dc.date.accessioned2017-07-17T06:55:04Z
dc.date.available2017-07-17T06:55:04Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other16081
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46606
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜελέτη επίδρασης της αιγοπρόβειας πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε δείκτες οξειδωτικού στρες σε ενδοθηλιακά κύτταρα E.A.hy926el
dc.titleEffect of goat whey protein on oxidative stress markers in endothelial cells E.A.hy926en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International