Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps and heart) and plasma blood after administration of feed enriched with whey protein

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜοσχονάς, Νικόδημοςel
dc.date.accessioned2017-05-05T09:05:05Z
dc.date.available2017-05-05T09:05:05Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15270
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46391
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΑίμα -- Ανάλυση και χημείαel
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος-καρδιά) και πλάσμα αίματος χοιριδίων κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη τυρογάλακτος (Whey)el
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps and heart) and plasma blood after administration of feed enriched with whey proteinen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International