Afficher la notice abrégée

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (liver-spleen-brain) after administration of feed with grape pomace

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΚυπριωτάκης, Αντώνης Κ.el
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:10Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:10Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15848
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46312
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (ήπαρ-σπλήνα-εγκέφαλο) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλαel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (liver-spleen-brain) after administration of feed with grape pomaceen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International