Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΓιαννάκη, Μαρίναel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:02Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15317
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46255
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5475
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΦωσφορυλάση του γλυκογόνουel
dc.subject.otherΔιαβήτηςel
dc.titleΑξιολόγηση υπογλυκαιμικής δράσης φυσικών ενώσεων με στόχο την παραγωγή ειδικών διατροφικών προϊόντων για διαβητικούςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International