Afficher la notice abrégée

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extract

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΧατζής, Αλέξανδρος Δ.el
dc.date.accessioned2017-04-26T09:09:56Z
dc.date.available2017-04-26T09:09:56Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14843
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46212
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος - καρδιά) και αίμα από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλαel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extracten
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International