Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος - καρδιά) και αίμα από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλα
Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extract
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Χατζής, Αλέξανδρος Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T09:09:56Z | |
dc.date.available | 2017-04-26T09:09:56Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.other | 14843 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46212 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Ζώα -- Τροφή -- Σύνθεση | el |
dc.title | Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος - καρδιά) και αίμα από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλα | el |
dc.title | Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extract | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |