Zur Kurzanzeige

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extract

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΧατζής, Αλέξανδρος Δ.el
dc.date.accessioned2017-04-26T09:09:56Z
dc.date.available2017-04-26T09:09:56Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14843
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46212
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (τετρακέφαλος - καρδιά) και αίμα από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλαel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (quadriceps - heart) and blood after administration of feed supplemented with grape pomace extracten
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International