Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΤριανταφύλλου, Ευάγγελος Α.el
dc.date.accessioned2017-02-21T11:36:25Z
dc.date.available2017-02-21T11:36:25Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14765
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46057
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3823
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΣταφυλόκοκκος χρυσόςel
dc.titleΜελέτη της συμπεριφοράς του Staphylococcus Aureus σε υγράλατο μπακαλιάρο κατά τη διαδικασία του ξαρμυρίσματος σε διάφορες θερμοκρασίεςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International