dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Γερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2016-12-27T11:27:16Z | |
dc.date.available | 2016-12-27T11:27:16Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 14802 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/45823 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.442 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασία | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.title | Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χοίρους και κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση ζωοτροφής, με πολυφαινολικά πρόσθετα από απόβλητα ελαιοτριβείου | el |
dc.type | doctoralThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |