Show simple item record

Isolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activity

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.creatorΓερασόπουλος, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other11050
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45313
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5618
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΑπομόνωση - επεξεργασία πολυφαινολών από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου και έλεγχος της αντιοξειδωτικής τους δράσηςel
dc.titleIsolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activityen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International