Zur Kurzanzeige

Isolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activity

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.creatorΓερασόπουλος, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other11050
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45313
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5618
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΑπομόνωση - επεξεργασία πολυφαινολών από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου και έλεγχος της αντιοξειδωτικής τους δράσηςel
dc.titleIsolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activityen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International