Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of antioxidant activity using molecular methods in lyophilized samples of products and by-products of process producing pomegranate juice form Punica Granatum

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜπόκαρη, Ανδρομάχηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10708
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45167
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5703
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης με χρήση μοριακών μεθόδων σε λυοφιλισμένα δείγματα προϊόντων και παραπροϊόντων των σταδίων παραγωγής χυμού από καρπούς του φυτού ροδιά (Punica Granatum)el
dc.titleAssessment of antioxidant activity using molecular methods in lyophilized samples of products and by-products of process producing pomegranate juice form Punica Granatumen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International