Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorAbusdeg, Farag A.en
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10497
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45115
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.452
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑel
dc.subject.otherΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑel
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΣel
dc.titleΑνάπτυξη μεθοδολογίας για τη μέτρηση in vitro πεπτικότητας σιτηρεσίων μεσογειακών ειδών ψαριών: εκτίμηση της διατροφικής αξίας και του ρυθμού αύξησηςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International