Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΔανιηλίδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΓιώγλου, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10453
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45109
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4379
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.titleΕκπόνηση μελέτης συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μαγειρευμένων τροφίμων (H.A.C.C.P. - Hazard analysis control critical points) κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου"el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International