Εκπόνηση μελέτης συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μαγειρευμένων τροφίμων (H.A.C.C.P. - Hazard analysis control critical points) κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου"
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/45109/10453.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γιώγλου, ΑθανάσιοςΌνομα Επιβλέποντος
Δανιηλίδης, Βασίλειος
Ημερομηνία
2012Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.