Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΔανιηλίδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΓιώγλου, Αθανάσιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10453
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45109
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4379
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.titleΕκπόνηση μελέτης συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μαγειρευμένων τροφίμων (H.A.C.C.P. - Hazard analysis control critical points) κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου"el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International