Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΚαραγεώργου, Ιωάνναel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:04Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:04Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10331
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45070
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5351
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.titleΜοριακές τεχνικές και πιστοποίηση κονσερβοποιημένων αλιευμάτωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International