Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠουρνάρας, Σπυρίδωναςel
dc.creatorΚυριαζή, Αικατερίνη Γ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:48Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:48Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9920
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44981
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3874
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΑΛΑ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.titleΠαράγοντες κινδύνου που επηρεάζουν τους δείκτες υγιεινής και ποιότητας του γάλακτοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International